Yaramış İlkokulu
Yaramış Köyü Malazgirt/MUŞ

VİZYON

Kendisini, ailesini, milletini ve yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı, çalışkan ve demokratik bireyler yetiştirmek. Eğitim ve öğretim alanında en üst standartlarda eğitim ve öğretim yapan bir kurum olmak.

MİSYON

Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda, bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.

NORMAL

BAŞLANGIÇ 08:30 BİTİŞ 14:15